Sobre mi

Castell d'Aro, Catalunya
Professional de la comunicació, m'agrada opinar de tot una mica. Em dedico a la comunicació estratègica empresarial i de persones. També estic formada en direcció de campanyes electorals i enguany he fet l'Esp. de xarxes socials i comunitats virtuals a la UOC. M'interessen totes les manifestacions de la comunicació, els intríngulis de les relacions personals, tot això del 2.0, i la política de la micro a la macro. Sóc fan de la novela negra sueca i de gaudir del temps lliure amb els meus fills.

dilluns, 2 d’agost del 2010

Un anunci intrigant


Com que tinc contractat el Gol Tv, aquesta plataforma, pagant una miqueeeta més a partir de setembre (ara ho tinc gratis), em permet veure en el TDT, el canal AXN. És un canal que m'agrada perquè hi ofereixen totes les sèries americanes capdavanteres, i per a mi, que sóc seguidora d'una bona colla d'elles, és un gran canal, a diferència dels canals escombraria que formen part per majoria, de la TDT.
Fa pocs dies, però, que em crida l'atenció un anunci que no he vist en cap més altra cadena. I em sobta per la seva misteriositat, no acabo d'entendre què ens vol vendre, i més, una vegada gratat una mica, encara em sobta més el que he trobat. Es tracta d'una empresa americana anomenada Massive Dynamic. A l'anunci surt una mena de dona robot que balla i l'eslògan ara no el tinc clar, però no l'entenc. En tenen un parell de diferents d'anuncis, i l'altre, t'anuncia una mena d'aparell que diu que registra els teus records i que ja no has de tenir por d'oblidar-los mai més...Ostres...
He entrat a la pàgina web d'aquesta gent, amb la inquietud de cercar respostes. A saber: http://www.massivedynamic.com/
Es tracta d'una web escrita íntegrament en anglès i on ens presenta una empresa especialitzada en diversos sectors: Tecnologia aerospacial i transports, biologia i medicina, computació i comunicacions, energia i medi ambient, i vida i lleure.
Potser res en especial per separat, però sobta l'amalgama de fronts en els quals desenvolupen la seva activitat.
El que m'ha intrigat més, però, és la seva missió: To provide the best quality products and services to improve human existence, to uphold the highest level of scientific excellence and research, and to spread the ideals of human advancement and global citizenship that Massive Dynamic was founded upon, més o menys "Proveïr dels productes de millor qualitat per millorar l'existència humana.................i per expandir els ideals del progrés humà i la ciutadania global..."
Sembla que es tracti d'un programa espacial per mostrar a altres móns l'existència de vida intel.ligent en el nostre planeta.
És ciència-ficció, una camama, o només ens volen vendre un videojoc???