Sobre mi

Castell d'Aro, Catalunya
Professional de la comunicació, m'agrada opinar de tot una mica. Em dedico a la comunicació estratègica empresarial i de persones. També estic formada en direcció de campanyes electorals i enguany he fet l'Esp. de xarxes socials i comunitats virtuals a la UOC. M'interessen totes les manifestacions de la comunicació, els intríngulis de les relacions personals, tot això del 2.0, i la política de la micro a la macro. Sóc fan de la novela negra sueca i de gaudir del temps lliure amb els meus fills.

diumenge, 20 de febrer del 2011

#unaplaus


L'ovació d'aquesta setmana va per a una colla de mainada de Palafrugell, que sota la denominació de PalafruHell Trastostudios, estan gravant una sèrie d'humor sobre la seva visió particular de la ciutat, que una vegada editada, es projectarà per algunes televisions locals. Els actors, guionistes, tècnics, director...són tots nois i noies en edat escolar que són grans afeccionats al cinema. A partir d'un pressupost quasi-inexistent i dosis colossals d'imaginació, esforç i treball, estan acabant de confegir un producte que, de ben segur, no deixarà indiferent a ningú. #unaplaus per vosaltres!!

Tanquem parèntesi


Per l'agost de 2010 vaig fer el meu darrer post. Ja han passat una bona colla de mesos, ja és moment de tancar el parèntesi i iniciar una nova etapa. Una nova etapa que comença, curiosament, quan tot just s'acaba de saber el resultat de les primàries del PSC de Barcelona, amb la victòria d'Hereu, i conseqüentment, amb la derrota de Tura. Mira, una altra Montserrat que perd unes primàries, algú pot pensar irònicament.

El període durant el qual vaig estar escribint diferents posts entorn a la meva candidatura per encapçalar la llista a les municipals del meu municipi, ja s'ha clos, així com la temàtica entorn a la qual escrivia. Durant la renovació del bloc (qui se'n recordi veurà que he canviat la plantilla, la meva foto, alguns gadgets que hi havia inserits...), em vaig plantejar si havia de despublicar els articles publicats i recomençar de zero, o si havia de deixar-los. Finalment, vaig optar per la segona opció, bàsicament perquè varen ser diverses les persones que van posar els seus comentaris, i per respecte a les seves opinions, vaig considerar que havien de seguir visibles. Pel que fa a la temàtica, tampoc s'allunyarà al 100% del caire que prendrà a partir d'ara el bloc, perquè, de temes de comunicació política n'hi haurà, i penso que, inevitablement, de política municipal també atesa la proximitat de les properes eleccions municipals.

Així doncs, als que us passeu per primera vegada per aquí, sigueu molt benvinguts, i als que repetiu, benvinguts de nou, em fa molta il.lusió que seguiu llegint i compartint les meves modestes opinions i/o idees sobre tot allò que ens envolta, amb una visió, tal com diu el títol del bloc, de 360º.