Sobre mi

Castell d'Aro, Catalunya
Professional de la comunicació, m'agrada opinar de tot una mica. Em dedico a la comunicació estratègica empresarial i de persones. També estic formada en direcció de campanyes electorals i enguany he fet l'Esp. de xarxes socials i comunitats virtuals a la UOC. M'interessen totes les manifestacions de la comunicació, els intríngulis de les relacions personals, tot això del 2.0, i la política de la micro a la macro. Sóc fan de la novela negra sueca i de gaudir del temps lliure amb els meus fills.

dimarts, 13 de juliol del 2010

Reunió d'amics


Ahir dilluns al vespre, una colla d'amics ens vam trobar a casa, i durant una bona estona vam estar compartint una tertúlia a la fresca, que vam rematar amb pa amb tomàquet i embotit, la millor manera de tancar una xerrada.
L'objectiu de la tertúlia era d'una banda, presentar les línies estratègiques del meu projecte per al municipi en cas de ser elegida demà dia 14 en primàries, candidata a les municipals 2011 per ERC; i de l'altra, escoltar totes les opinions i aportacions dels assistents, per tal de copsar la seva visió actual de la política local, però també de la nacional, més d'actualitat que mai.
Van ser uns moments molt distesos, en que tothom va poder parlar i manifestar el que volia, tot en un ambient de companyonia i bon rotllo que van fer de la vetllada, una estona molt agradable.

5 comentaris:

víctor (Països Catalans Federats) ha dit...

Amiga Montse: Va estar genial. Avui serà molt emocionant quan tots s'aboquin a la teva candidatura i donaràs, molt generosament, un temps que mai recuperarant de tu els teus fills. Passi el que passi, ets valenta i tens el meu suport. Ànims maca!!

Anònim ha dit...

SORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

víctor ha dit...

...molt agradable. Ets una anfitriona molt elocuent, agradable i carinyosa. La política necesita la teva qualitat humana. Si no s'en adonen vol dir que ets un perill inassolible com a rival. Ànims, Montse: Ves convençuda que la teva aportació és inestimable en els temps que corren. Una abraçada!

Elisabeth C. ha dit...

Va estar una vetllada amb una forta càrrega emotiva. Un acte valent i decidit a tirar endavant sense cap por als canvis, dels quals jo en trec una part molt positiva veient la dedicació de la Montse vers la família, la feina ben feta i del seu compromís polític. Entre tots varem treure profit de la part de risc que comporta l'afany de prosperar, millorar i l'esprit de lluita que ella mateixa (la Montse), ens va transmetre a tots plegats.
A tu, Montse, et desitjo molta sort avui!! Una abraçada molt forta! Endavant en tot!!

Anònim ha dit...

A veure si recuperes tot el mal saber fer dels que hi havia fins ara. He vist de tot a Esquerra de Castell-Platja d'Aro i tots ja sabeu de què parlo: afany de protagonisme, prepotència, mala gestió dels diners en campanya,....